dilluns, 20 de maig de 2013

El cos crida el que la ment conscient calla

El cos té memòria i emmagatzema les tensions, l'energia que no ha circulat, etc.
La rigidesa o la tensió que trobem en el nostre cos, es relaciona amb una ment molt potent i molt present que no vol que res s'escapi al seu control.
El treball a fer, és un treball delicat i llarg en el temps.  Es tracta de "debilitar" la part controladora de la ment i d'aprendre a "fluir" amb la vida sense resistències.
Això que és fàcil de dir, no ho és, ni de bon tros, d'aplicar.  La majoria de nosaltres portem molts anys deixant-nos portar per la ment, pensant que érem nosaltres els que guiàvem la nau.  
La ment ens ensenya el món i a sobre ens diu el que n'hem de pensar.  Acabem veient un món subjectiu, tenyit per emocions, experiències prèvies i per tant, de prejudicis... amb pors, nostàlgies, etc. que la ment projecta davant nostre i de la qual cosa no en som conscients.  
Interpretem com a  realitat, el que és una "pintura" d'ella.  
Per això, el camí per desfer els "nusos", tensions, etc. passa en primer lloc per ser conscient d'això i començar a "sabotejar" els programes que s'han anat instal·lant al llarg de la nostra vida.
El treball pot ser llarg, però és perfectament factible.  
En el trajecte cap a l'evolució espiritual, anirà sortint, com si ullades de sol fossin, la veritable naturalesa de l'ésser i a mesura que ens anem desfent de les "cotilles" que representen les creences limitants i altres programes similars, el ego i la ment totpoderosa, ja no podrà tapar la veritable naturalesa, la puresa de la consciència.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada