diumenge, 11 d’agost de 2013

Meditació per a persones ocupadesMEDITACIÓ PER A PERSONES OCUPADES
-Què és la meditació?

“ Aprèn a estar en silenci. Deixa que la teva ment, tranquil·la, escolti i es quedi absorta "  Pitàgores
“ Totes les desgràcies de l'home provenen de la seva incapacitat per seure tranquil·lament en una habitació tot sol “  Blaise Pascal

Meditar és fer que les teves emocions i la teva ment guardin silenci perquè puguis escoltar la veu de l'Ànima, d'aquest ésser meravellós i diví que ets en veritat.
Per tant, l'objectiu de la meditació és fer contacte amb l'Ànima. Allà hi ha la font de saviesa i de veritat, allà és l'Amor que es dóna sense demanar res a canvi, allà hi ha la fortalesa, el poder i la voluntat. Són els teus tresors, els de veritat.
El fonamental és fer callar el soroll de la ment per escoltar la teva ànima, on resideixen els teus veritables desitjos i el teu veritable potencial per manifestar-los.

Com a pas previ a la meditació, és molt important aprendre a relaxar-te. Observa com de tens pots estar en alguns moments del dia. La vida moderna amb les seves incessants presses i quefers, ens indueix a contreure'ns en excés, per tal motiu,  relaxar és gairebé tan necessari com menjar.
El que has de fer lentament per relaxar-te, és respirar conscientment i aprofitant l’expiració per afluixar la musculatura. Un cop aconsegueixes relaxar-te amb la respiració, la ment es fa callar i aquí és quan comencem a meditar, deixant-nos dur ...

Aquesta és una pràctica molt bona que pots fer moltes vegades al dia:
*Per un minut deixa el que estàs fent, enretira't a una habitació tranquil·la i jeu a terra (sobre una estora) o sobre un llit amb els braços i cames relaxats.  Imagina't que et submergeixes en un oceà de llum. No pensis en res, queda't submergit en la llum. Quan et llevis, t'hauràs recarregat.*

Pots també aturar-te davant d'una finestra i amb els braços oberts respirar profundament, imaginant que inhales Llum i exhales totes les teves tensions. El repeteixes diverses vegades i després, amb el poder de la teva imaginació, visualitzes que la llum circula a través de totes les teves cèl·lules i de tots els teus òrgans i al exhalar la deixes sortir per il·luminar, il·luminar i ajudar al món sencer.

Quan comencis a meditar diàriament, hauràs comprès per què suggereixo que meditis, ja que començaràs a percebre el canvi en tu, i per tant, en el que manifestes.
Canviaràs perquè meditar permet que la teva energia essencial flueixi a través teu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada