dimarts, 17 de desembre de 2013

3 passos per atraure prosperitat i abundància

3 passos importants per atraure prosperitat i abundància :


1.    Desfés-te de les coses que no utilitzes i que portes guardant fa molt de temps . Quan tenim el costum de guardar objectes per quan sigui necessari, o per algun dia en el futur, estem mostrant por i desconfiança en relació amb la llei de l'atracció i la premissa que l'univers és abundant i pròsper per naturalesa, per això és important que et prenguis el teu temps per desfer-te de totes les coses que ja porten molt de temps desades al bagul dels records , i aparta el que estigui en bon estat que pugui ser útil per a altres . D'aquesta manera obriràs espais en la teva vida per permetre que entrin coses noves .
2.    Comença a confiar i a tenir fe en que l'univers et proveeix de tot el que necessites . Quan t'obres a la confiança amb l'univers , invoques a la llei de l'atracció de forma gairebé immediata . En desprendre't de les coses que han estat ocupant lloc en la teva vida de manera no funcional , i permetre que altres persones els treguin el profit que tu ja no estàs obtenint, l'abundància i la prosperitat en la teva vida començarà a fluir més fàcilment .


3.    No t'aferris als resultats que esperes, deixa que l'univers flueixi sense voler controlar-lo. Quan et dediques a ser tu mateix , amb gaudi i plenitud per la vida que portes , t'encarregues de viure al màxim en cada moment , donant el millor de tu sempre , sense enganxar-te a determinats resultats . L'abundància i la prosperitat arribaran a la teva vida en el moment que deixis d'esperar , quan et permetis gaudir el que tens per poc o molt que sigui , quan deixis de sentir necessitat i apreciïs les petites i grans coses que avui tens. En aconseguir aquest estat de felicitat intern, atrauràs més abundància a la teva vida i les coses vindran de manera simple i sense pauses . 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada