dijous, 27 de març de 2014

Adonar-se de l'Harmonia i el Propòsit que hi ha darrere de l'impecable ordre de l'existència

Adonar-se de l'Harmonia i el Propòsit que hi ha darrere de l'impecable ordre de l'existència

Font : Xarxa Planetària de Llum

Posted : 27 Mar 2014 00:36 PDT


Sempre hi ha una multitud de probabilitats favorables per triar . Si us plau , tingues en compte aquest potencial i no et fixis en les preocupacions . Preocupar-se és una autèntica pèrdua d'energia en qualsevol situació . La preocupació crea una vibració distorsionada i et treu energia . I com evitar la preocupació ? Has d'esbrinar les teves creences respecte a què et preocupa .


Allibera la teva necessitat d'estar al comandament i haver de controlar-ho tot . Reemplaça la preocupació per una declaració que afirmi des del teu interior la teva elecció de confiança i pau . Aprèn més sobre tu mateix i posa l’atenció a com manejar l'energia . Adona't de les coses que ja no serveixen i reconeix com el teu murmuri interior es converteix en la pel·lícula amb la qual et trobes en el món exterior . En aguditzar la teva percepció , has de prestar atenció per observar i aprendre el que s'ensenya . Selecciona acuradament les teves paraules i pensaments , ja que la claredat del propòsit et assistirà a l'hora de comprendre com creguis teva realitat .

La teva relació amb la Naturalesa també és d'essencial importància en el procés de transformació . Passa més temps a la Naturalesa; passeja i permet que la teva atenció es mogui com les herbes amb el vent . Els arbres i les flors senten el que penses i , complint amb el seu propòsit , harmonitzaran immediatament les seves energies amb les teves, produint una sèrie de vibracions especials , olors , formes , colors i sons ( les energies més apropiades en aquest moment perquè mantinguis la teva harmonia i equilibri) . Quan estàs en comunió amb la Natura , estàs intercanviant contínuament energies internes i externes . Les plantes desprenen oxigen i tu desprens diòxid de carboni ( esteu sostinguts per una relació perfecta d' estira i arronsa ) .

Has d'aprendre a buscar l'harmonia i el propòsit que hi ha darrere del majestuós i impecable ordre de l'existència. Si estàs en una situació incòmoda, sense harmonia i propòsit , llavors has de buscar amb sinceritat què passa amb els teus sentiments, has de seguir el fil fins a l'origen, el concepte principal o la creença a la qual estan aferrats i que crea aquests resultats . Els sentiments canvien igual que el temps .

Pregunta't el que el món exterior et vol revelar . També considera el que t'estàs mostrant a tu mateix en crear aquesta realitat que t’imbueix . Deixa passar els conflictes de personalitat i busca una visió més àmplia; busca els patrons i el missatge més important . Descobreix l'ensenyament. Confia que hi ha un ensenyament i un propòsit . Confia que pots crear el que et vingui de gust dins i fora del temps . Encara conèixer-te a tu mateix pot ser a vegades el viatge més intens que hagis fet , has d'aprendre a conrear un desig profund de conèixer-te com no has aconseguit mai abans . Viure a la Terra en aquests moments tan intensos és tant un extraordinari repte com una noble comesa per a tots aquells que estan/estem involucrats. Sembla que la gent està fent el millor que sap per transformar la seva vida . Comprendre el procés en què estan imbuïts els obre per sostenir l'existència que , dit sigui de passada , els sustenta completa , total i graciosament si els interessa mirar.   Posa més atenció a les realitats no publicades i que poden construir una vida plenament significativa com una possibilitat alternativa .

Sigues conscient i baixa el nivell d'activitat.  I quan et queixis i estiguis cansat , seu i descansa ... deixa de criticar i de queixar . La culpa és el resultat d'una conducta manipuladora . L'enuig i la culpa impliquen una actitud de victimisme que, sovint , reflecteix una falla de responsabilitat d'assumir les pròpies decisions , a més d'una falla de comprensió de les moltes capes de propòsit i significat que dormen soterradament en cada esdeveniment , ja sigui de naturalesa personal o d'abast global . En molts casos , l'enuig sorgeix quan tens la sensació d'estar entre l'espasa i la paret i conceps tan sols una interpretació del que està passant. Recorda que de vegades les oportunitats es disfressen de pèrdua . No importa que pensis el que has de fer , ja que sempre hi ha una opció per solucionar el problema de manera harmoniosa . Deixa d'apilar massa coses i que s'esvaeixi el que has de deixar enrere . Fins i tot , si cal, vés-te'n . Quan culpes a les circumstàncies externes , estàs perdent una onada de consciència , ja que, en realitat , ets tu qui crea i atreus la situació . Sempre que utilitzes excuses , no participes en la jugada .

La naturalesa de l'existència és amable i significativa i , com a dissenyador de la realitat , has de preguntar-te per què dissenyes allò que fas .  Posa atenció al moment i com utilitzes els teus pensaments i les teves paraules per crear el teu entorn exterior . Realment estàs convençut del que estàs dient ? ; Ets conscient del que dius ? És essencial copsar aquest nivell de consciència , ja que les oportunitats es van expandint cap a nous territoris d'intel·ligència per oferir uns resultats fantàstics per a una vida sana i amb sentit . Per curar i transformar el teu món , has d'estar disposat a conèixer unes quantes veritats molt dures . És la teva sort i et permetrà ser lliure per investigar qui ets i quin és el teu lloc en l'existència. Ets lliure per saber i per evolucionar consciencialment .

Mentrestant, nosaltres observem i esperem pacientment , animant-te i esperant tot el temps per veure el que fas per sortir airós de tot això . Per ara , intenta enfocar la teva ment fins al camp de freqüències en què juguem nosaltres . És més important del que penses .

Font : Xarxa Planetària de Llum

Posted : 27 Mar 2014 00:36 PDT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada