dissabte, 26 de juliol de 2014

No et resisteixis a la teva resistència ...

No et resisteixis a la teva resistència ...


Si estàs tractant de 'deixar anar' alguna cosa que resulta incòmode en la teva experiència, amic, si estàs tractant d'alliberar-ho, de deixar-ho anar, de dissoldre-ho, potser inconscientment, ja ho has rebutjat!

Només estàs tractant de 'permetre' o d' 'acceptar' o de 'contactar amb' el dolor perquè aquest se'n vagi, desaparegui, mori; perquè mai més torni a presentar-se. 
Estàs anhelant la mort de la teva experiència present. Hi ha una agenda violenta aquí, disfressada de 'pràctica espiritual'.

Pots adonar-te que el teu intent d' 'alliberar' aquest moment és realment un acte de resistència, un rebuig a la vida, un NO a aquest moment?

Millor, comença des d'on ets.
Millor, reconeix que el dolor és aquí.
Valida, honora, santifica aquesta escena present en la pel·lícula de la teva vida.
No intentis accelerar la següent escena 'lliure-de-dolor'.
Entra en intimitat amb aquesta escena, l'única que hi ha en aquest moment.
Reconeix, d'igual manera, que l'impuls d’alliberar-te del dolor també és present.

Reconeix-te com l'immens espai obert de consciència, on AMBDÓS moviments de vida estan apareixent - el dolor i el desig d’alliberar del dolor, la incomoditat I la recerca de la seva resolució.

Reconeix que tots dos, el dolor i el desig, els dos, la incomoditat i la resistència de l'ego cap a ella, estan permesos en aquest moment.
Aquestes són ja expressions de vida vàlides, visitants benvinguts a la teva vastitud, onades al teu immens oceà. Tu no has de permetre la seva entrada - ja són dins. La teva acceptació o no acceptació, com sovint dic, ha arribat 'massa tard'.

Tu no pots 'dur a terme' l'acceptació quan ETS acceptació. Oblida tot sobre tractar d'acceptar aquest moment, i simplement fes-te conscient que aquest moment ja ha estat acceptat.

Rendeix-te davant els teus intents de rendir-te, amic!Deixa anar aquest intent de deixar anar.Permet no ser capaç de permetre.Accepta la teva incapacitat d'acceptar.Perd l'interès en resistir teva resistència.Deixa anar els teus intents de deixar anar.Aquest és el camí més bondadós, el camí sense-camí, el camí de la gràcia.


Jeff Foster
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada