dilluns, 4 de maig de 2015

És possible estar il·luminat sense que la ment tingui cap coneixement d'això? - Francis Lucille

És possible estar il·luminat sense que la ment tingui cap coneixement d'això?

Sí, perquè els símptomes de la il·luminació no són necessàriament aparents de forma immediata per a la ment. Per començar, la ment pot no adonar-se de la il·luminació perquè és possible que encara no hi hagi en ella traça alguna de destrucció. La ment es dóna compte d'això en un estadi posterior quan els signes de destrucció són visibles per tot arreu.
En algun moment, la ment s'adona que s'ha tornat com un nen, una altra vegada feliç i lliure. No obstant això, aquesta classe de signes apareixen més tard. Al principi la il·luminació és un no esdeveniment per a la ment.
Hi ha casos en què hi ha una gran explosió en algun moment, un punt de no-retorn, però això no és necessàriament així.
Si has vingut aquí amb un sincer desig per la veritat, que només tu pots valorar en el cor, llavors o bé ja ha passat o és imminent.
La ment s'assabentarà gradualment, quan observi la destrucció dels vells patrons de por i desig.

Francis Lucille

Traduït i publicat per Luis Granados al grup "Inteligencia amor belleza" (Text de Francis Lucille).
Español/Castellà:

¿Es posible estar iluminado sin que la mente tenga conocimiento alguno de ello?

Sí, porque los síntomas de la iluminación no son necesariamente aparentes de forma inmediata para la mente. Para empezar, la mente puede no darse cuenta de la iluminación porque es posible que todavía no haya en ella traza alguna de destrucción. La mente se da cuenta de ello en un estadio posterior cuando los signos de destrucción son visibles por todas partes.
En algún momento, la mente se da cuenta que se ha vuelto como un niño, otra vez feliz y libre. Sin embargo, esta clase de signos aparecen más tarde. Al principio la iluminación es un no acontecimiento para la mente. Hay casos en los que hay una gran explosión en algún momento, un punto de no-retorno, pero esto no es necesariamente así. Si has venido aquí con un sincero deseo por la verdad, que solo tú puedes valorar en
tu corazón, entonces o bien ya ha ocurrido o es inminente. La mente se enterará gradualmente, cuando observe la destrucción de los viejos patrones de miedo y deseo.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada